Spelköp vecka 25

v25
Ny vecka – nya spelköp. Den här veckan är det framförallt specialutgåvan av det efterlängtade spelet The last of us som sticker ut bland köpen. Nes-samlingen fortsätter att växa med Nintendo World Cup. På Game Boy-fronten tillkom spelet Castelian. Normalt sätt så köper jag bara skandinaviska utgåvor (SCN) av Nes och Game Boy-spel, men jag kunde inte låta bli Castelian för den svenska prislappen på boxen, förmodligen är spelet fulimporterad av någon butik i mitten av 90-talet. PSP-spelet Trails in the sky hittade jag på en lokal loppis för en billig peng och tydligen ska det vara en hyfsat J-RPG. Perfekt för hängmattan i sommar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>