Spelköp vecka 28

Trots att det är mitt i semestern så trillar spelen in, eller kanske just därför?

v28
De här spelen kom jag över för en billig peng under en loppisrunda i Blekinge. Först såg jag inte röken av några spel, så då får man fråga säljarna. En långhårig hårdrockare hörde att jag letade efter spel och plockade fram en stor låda där merparten var PC-spel (något som jag inte samlar på då jag alltid har haft Mac och bara spelar konsolspel). Ur lådan fiskade jag upp följande spel. Gladast blev jag för Lagoon och Resident Evil: Code Veronica som jag saknade i min samling.

v28_3 Förutom loppisfynden så köpte jag Baten Kaitos av en vän, ett spel som jag har varit sugen på att spela sen den släpptes, men det blev aldrig av. Från Tradera så trillade det in ett Game Boy-spel samt en officiell Tetris-singel, samma musik som jag använde i den här videon.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>