Spelköp vecka 52

52_2
Först och främst vill jag be om ursäkt för de mörka bilderna och den usla kvalitén denna gång (kanske ett nyårslöfte att ta bättre bilder?).

Den övre högen köpte jag på en spelbytardag här i Stockholm som ett par vänner anordnade. Jag brukar normalt sätt göra mig av med dubletter i samlingen så fort det går, så det blev ingen byten för min del denna gång, men hard cash funkar alltid. Gladast blev jag för Chbi-Robo! till Gamecube som jag har försökt att hitta till ett vettigt pris i flera år.


52
Den andra högen är en kombination av loppisfynd och reaspel från Gamestop. Jag är svag för rytmspel så det ska bli kul att testa både Rhythm Thief & The Emperor’s Treasure och Every Extend Extra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>