Guldkorn ur spelsamlingen #1

Det har varit glest med uppdateringar från min sida (sorry), och efter en flytt med alla spel nerpackade i kartonger så tänkte jag bjuda på några guldkorn ur samlingen nu när spelen börjar komma upp i hyllorna igen.

Som jag tidigare nämt i bloggen så är Tetris det renaste spelet av alla spel, så vad passar sig bättre än ett litet Tetris-altare? Notera den officiella CD-singeln med Doctor Spin. Det många inte vet är att det är musikalkompositören Andrew Lloyd Webber som döljer sig bakom pseudonymen.

tetris

Flera guldkorn ur samlingen kommer snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>