Lite nytt i hyllorna

Det har blivit en hel del inköp den senaste tiden (framförallt Nintendo). Men på grund av tidsbrist och andra ursäkter så har jag varit dålig på att dokumentera inköpen. Här är i alla fall ett urval från de senaste veckorna.

uppsamling

Kollar man snabbt på Super Mario Bros och Zelda så ser allt ut som sig bör, men skenet bedrar. De är asiatiska versioner, inte att förväxlas med japanska (Famicom). Det är kul med lite udda prylar i samlingen också.

DS-spelen kommer från den lilla studion Cing som gick i konkurs 2010. Jag är väldigt förtjust i spelet Hotel Dusk: Room 215 (Nintendo DS) och har därför beslutat mig för att köpa samtliga spel från studion (fem spel kvar). Ibland är det skönt med ett samlarmål som är lätt att uppnå. Cing-spelen kommer visas upp i sin helhet framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>