Min loot från Retrogathering 2014

En fantastisk helg och en fantastisk mässa är till ända. Säljare, vänner och öl i en fin mix. I år blev det inte så mycket shoppande för min del, men det som följde med hem är jag mycket nöjd med.

rg2014

Först ut: Ett nytt Odama till Game Cube. Tänk flipper, strategi och feodala japan. Låter det skruvat?  Ja, man styr även sina trupper genom att skrika order i en mikrofon. Med andra ord för udda för att låta bli.

Sen fyndade  jag upp ett fint Chessmaster till Game boy och Kirikou till PlayStation. Mina bokhylla fick även ett nytt tillskott genom  Historien om Sega av Martin Lindell. Det ska bli skoj att läsa boken i höst, speciellt eftersom Sega är lite av en svart fläck på min nördkarta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>