Nyinköpt och speltips

Först och främst vill jag passa på att rekommendera DS-spelet: Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure. Ett fantastisk quirky plattfoms/pussel-spel som helt passerat under min radar. Spelet har gått varmt i min 3DS de senaste dagarna då jag har varit hemma med en ”man flu” från helvetet. (Se video efter inköpen).

Bästa köpet denna gång är utan tvekan det superfina Solomon’s Key 2 och Devil World-manualen, båda inköpta hos Söders serie & skivhandel (Hej Anton!). Min Cing-samling fylldes även på med Last Window: The Secret of Cape West .

1030

Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>